Elric

Hemsida Information Förberedelser Skötsel Mat Food chart
Sjukdomar Poems and fun Länkar Mina illrar Millan English


Ulysses, aka Elric, 5 veckor gammal


I början blev det mest bilder på Elric när han sov. Inte för att han sov särskilt mycket, utan för att det är då det är lätt att ta kort på honom. :) 

 

 
Elric vill leka. Oftare än de andra orkar. Nu verkar ju inte det bekomma honom speciellt mycket, han leker med dem även om de inte leker med honom...


Det är inte ofta illrarna blir badade hemma hos mig. Jag vill inte torka ut huden på dem i onödan. Elric blev dock brunstig redan första vintern. Tillsammans med det faktum att han har ganska lång päls och är vit innebär det att han tillslut blev både smutsig och började lukta lite väl mycket. Här får han ett av de två bad som  han blev utsatt för under 2002. Det är inte särskilt populärt, men han finner sig i det ganska bra ändå.

 

 
Som jag nämnde var Elric i brunst. Phoebe fick ibland ovälkommen uppmärksamhet. Nu kan lilla gumman visserligen säga ifrån när hon verkligen vill, och då gör Elric ibland lustiga saker som om han vill visa hur snäll han egentligen är (se ovan när han ligger på rygg).

 

I början av januari 2002 blev det veterinärbesök och redan efter en dryg vecka började hans iver att förfölja Phoebe att minska. Han blev mer intresserad av att leka och hans kompisar uppskattade förändringen. :)

 


Phoebe och Elric i full färd med att busa.

 Damien och Elric på illerträff 2004


Author Camilla Englund. Last updated June 2005.