Millan

Hemsida Information Förberedelser Skötsel Mat Food chart
Sjukdomar Poems and fun Länkar Mina illrar Millan English
Jag heter Camilla Englund, men kallas för Millan. Den första iller jag skaffade var med min dåvarande pojkvän Fredrik. Detta var i februari 1998, och vi blev omedelbart hängivna fanatiker.

Sverige har en illerförening som heter STIF. De lokala avdelningarna brukar ordna illerträffar några gånger om året. Det var kul att träffa andra illrar ibland, både för oss och för våra små odjur.

Denna bild är tagen på en av dessa träffar. Vid samma tillfälle var TV3 och gjorde ett kort reportage som kom på nyheterna samma kväll.

Förutom illrar är mina största intressen att läsa, främst Science Fiction och Fantasy på engelska, samt att spela rollspel. En skräckfilm då och då sitter inte heller fel.

Musiken som hörs hemma är mest hårdrock. Serietidningar jag läser är X-men, Elfquest och Nemi. Det finns många TV-serier jag har följt och ser om och om igen, bland annat Vänner, Firefly, Babylon 5, CSI (den ursprungliga) och Gilmore Girls.

Den bästa serien som någonsin gjorts är dock Buffy the Vampire Slayer (och naturligtvis uppföljaren Angel)! Dessvärre har den nu slutat, efter 7 fantastiska säsonger.
Har du av någon anledning missat denna fantastiska blandning av drama, komedi och mys-skräck så finns här ytterligare några länkar om fenomenet:
Buffyworld
Buffyguide
Buffysearch

Sara kom Sara till världen sommaren 2004. Det var härligt och omtumlande att bli mamma.

Ett resultat av detta blev dock att de två illrar som då fanns kvar hemma behövde nytt hem, och det blev slutet på illerägande för min del. Jag utvecklade under åren en allergi mot de underbara djuren och även om jag ibland saknar att ha pälsormar så får jag försöka nöja mig med att gå med på någon illerträff ibland.

Tillbaka till hemsidan


Author Camilla Englund. Last updated February 2008.